Corporate

TehnoGasTurom

Sc Tehnogas Turom SRL este o firma infintata in anul 2012 specializata in instalatii sanitare si este UNIC importator al contoarelor de apa marca Baylan si KAS.

Baylan

„Quality of Brand”

Contoarele de apa au inceput sa fie operative in anul 1955 ca un atelier de reparatii si intretinere inainte de a incepe sa produca contoare de apa. Ca o consecinta a anilor lungi de experienta si cunostiinte/studii in 1992 a fost fondata prima unitate de productie a contoarelor Baylan. Compania produce diferite tipuri de contoare de la DN 15 pana la DN 200 diametrul nominal.

 
Toate produsele sunt aprobate de catre institutiile oficiale ale tarilor Europene in conformitate cu standardele EEC 75/33 si 2004/22/EC, toate contoarele au aprobari EEC si CE. Compania detine Certificate de Calitate ISO 9001 care este dat de Bureau Veritas, compania are de asemenea certificari ISO 17020, ISO 17025, ISO 27001, ISO 14001 si OHSAS 18001.

 
Baylan pastreaza un buget semnificativ pentru studii de cercetare si dezvoltare si prin urmare adauga produse noi de inalta tehnologie in portofoliul sau.
Obiectivele sunt de a prezenta noi si moderne produse clientilor sai.

„World’s leading brand which has exports to 65 different countries on 5 continents”

KAS

„Quality for professionals”

Suntem unic importator al produselor KAS , Compania a inceput activitatea in 1970 cu productia de piese si fitinguri din alama si a realizat robineti pt radiatoare sub brandul de KAS in 1994.

Kayalar Group pune la dispozitie clientilor mai mult decat 1500 tipuri si aproximativ 300 de grupe de produse ce sunt folosite in instalatiile de gaze naturale si de foc, racordurile de apa, constructii si marketuriindustriale cu calitate maxima prin furnizarea tuturor certificatelor ca TSE, TS EN, TSEK, GOST, SEPRO si ISO 9001.

Obiectivul companiei este de a transforma numele KAS la un brand international din intraga lume , cu mai mult de 40 de ani de experienta si calitate.
Kayalar Group exporta in prezent in 30 de tari si serveste multi clienti prin oferirea de sprijin deplin si tehnici CRM

„The Mission is to be the leader in the sector for production of Gas and Water fittings”

Countries to Export

  Red Zones on map indicates the countries to export

Europa
Middle East and Africa

Jordan
Saudi Arabia
Yemen
Egypt
Algeria
Ethiopia
Syria
Palestinian
Cameroon
Tanzania
Burkina Faso
Djibouti
Morocco
Côte d’Ivoire
Ghana
Republic of South Africa
Democratic Republic of the Congo
Libya
Malawi
Moritius
Zambia

Asia and Far East
America

Russia
Iran
India
Sri Lanka
Vietnam
Pakistan
Azerbaijan
Turkmenistan
Kazakhistan
Philippines
Bangladesh
Iraq
Israel
Turkish Republic of Northern Cyprus

Costa Rica
Peru
Mexico
Colombia
Uruguay
Venezuela